Boekenbuit mei

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Marcia schreef:

  Wow, wat een mooie buit! Ik ben benieuwd naar Vicious 🙂 en gefeliciteerd met de 300 volgers!

 2. nerdygeekyfanboy schreef:

  Every Day is echt een pittig goed boek, heel bijzonder! Lekkere flinke dikke buit Lisa, goed bezig!

 3. Jessica schreef:

  Gefeliciteerd met je 300 volgers! 😀

 4. Annemieke schreef:

  Gefeliciteerd met 300~! Vicious! Die heb ik ook nog in mijn kast staan om te lezen, haha. En die hardcovers van de Unearthly serie zijn echt super mooi.

 5. zwartraafje schreef:

  Wat een mooie aanwinsten. Ik ben trouwens super blij dat je Op de grens leuk vindt. 300 Bloglovin volgers is echt wel een mooi aantal. Vorige maand viel het aantal aanwinsten wel mee. Tegen 2 juni had ik echter al een bestelling van drie boeken binnengekregen en twee nieuwe Kringloop-aanwinsten. Ik heb dus een klein vermoeden dat ik eind juni wat meer boeken zal kunnen laten zien.

  • Lisa schreef:

   Ik ben benieuwd naar jouw boekenbuit! En een maandje wat minder boeken is ook wel eens lekker; kan je je hoeveelheid ongelezen titels wat kleiner maken 😛

 6. Thyrze schreef:

  Wauww, wat een gave buit!

 7. Madelon schreef:

  Prachtige boeken weer zeg!
  Ik heb Rebel gisteren in het Engels gekocht. Bij mij was hij helaas niet op de mat gevallen, maar ik vond de cover ook niet zo. En de Engelse cover is echt wel pretty!

  • Lisa schreef:

   Jaa, de Engelse cover is schitterend! Ik vind het ook jammer dat ze die niet hebben gehouden, al vind ik de Nederlandse cover ook wel leuk. (Vooral dankzij het leuke effect op de omslag :p) Ben heel benieuwd naar wat je van het boek gaat vinden!

 8. Bianca Ronday schreef:

  Gefeliciteerd met je 300 volgers, terecht verdiend en er zullen er vast nog vele volgen. Wat een mooie partij nieuwe boeken! Zelf ben ik een muts in 2de hands boeken, het lekker duur maken voor mezelf, maar goed. ?

  • Lisa schreef:

   Wat ontzettend lief, dankjewel <3 Haha, ik ken het! Vroeger kocht ik ook nóóit tweedehands boeken, maar ik begin steeds meer in te zien dat er ook tweedehands boeken zijn die er als nieuw uitzien. En als ik dan zie dat ik een driedelige serie (in hardcover!) voor €15 kan kopen i.p.v. €45, kan ik het niet laten. En ik moet zeggen dat ik echt positief verrast ben, want de boeken zien er prima uit!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.