Boekenbuit mei

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Ellen schreef:

  Neil Gaiman is super 🙂 Ik neem Trigger Warning mee op reis morgen en kan al niet wachten om eraan te beginnen. Stardust heb ik nog niet gelezen, die staat nog op mijn verlanglijstje. Neverwhere en The Ocean at the End of the Lane waren geweldig.

  • Lisa schreef:

   Ik heb nog niks van hem gelezen, al heb ik zijn nieuwste boek en Stardust dus wel in de kast staan. Maar ik ben echt heel benieuwd! Hele hoge verwachtingen dankzij alle positieve verhalen die ik al over zijn boeken heb gehoord.

 2. Marcia schreef:

  Eve & Adam heb ik toevallig ook dit weekend aangeschaft! Ik heb net als jij geen idee wat ik ervan moet verwachten, maar ik kijk er toch naar uit! En ik ben jaloers dat je Battle Royale in de kringloop hebt gevonden; ik wil dat boek echt mega graag lezen. De film was in ieder geval helemaal geweldig 😀

  • Lisa schreef:

   Eve & Adam vind ik ook echt een boek voor jou! Heel benieuwd wat je ervan gaat vinden. En ja hè? Ik was er ook zo blij mee! Ik heb echt geluk met mijn kringloop. De film ga ik kijken zodra ik ’t boek heb gelezen; hopen dat-ie niet te bloederig is, want in boeken kan ik ’t hebben, maar in films/series niet 😛

 3. Marleen schreef:

  Ik ben heel erg benieuwd wat je van ‘Zoektocht terug’ vindt! En ik ben zo benieuwd naar THUG, niet normaal. Ben ook heel blij dat ik ‘m van Moon krijg! <3

 4. Annelies schreef:

  Jij hebt ook al zo’n geweldige kringloop. De boekenafdeling bij ons bestaat grotendeels uit 50 shades of grey en kookboeken.

 5. dominds schreef:

  Wat veel leuke boeken heb je mogen toevoegen aan je collectie. Ik vond Finding Audrey eigenlijk best wel leuk, ik had er ook niet echt heel veel van verwacht dus het viel mee, haha 🙂 Ik ben erg benieuwd naar het boek van Sanne, ik volg haar al een tijdje op twitter en ze komt over als een leuk en aardig persoon, dus ik kan niet wachten om haar boek te kopen en te lezen 🙂

  • Lisa schreef:

   Ja hè? <3 En goed om te horen! Heb ook het idee dat het boek mij best wel eens kan verrassen, want heb er veel goeds over gehoord. Dus ben benieuwd! En ik ben toevallig vandaag begonnen in het boek van Sanne 😀

 6. zwartraafje schreef:

  Joepie! Een nieuwe Lisa-Boekenbuit. Gelukkig heb jij wel nog steeds leuke kringloop-vondsten want bij mij is het nog steeds niets. Vorige maand voegde ik 17 nieuwe boeken toe aan mijn collectie. Deze maand kreeg ik wel een aantal recensieboeken toegestuurd maar ik kocht zelf nog niets. Mijn boekenbudget is eventjes uitgeput maar daar komt waarschijnlijk begin juli verandering in met mijn verjaardag.

 7. Annemieke schreef:

  Ik kijk altijd uit naar jouw boekenbuit elke maand. 😉

  Ik heb Stardust vorige maand toevallig ook gescoord. Ik heb de film niet gezien maar het is Neil Gaiman dus dat komt vast wel goed.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.