Boekenbuit mei

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Jessica schreef:

  Mooie buit! 😀 Ik was op de 1 of andere manier in de veronderstelling dat je Confess al gelezen had haha.

 2. Zwartraafje schreef:

  De afgelopen maand waren dat er eigenlijk heel weinig, maar ik kijk ontzettend uit naar het moment dat mijn bestelling bij The Book Depository aankomt. Zeven nieuwe boeken: ik heb de overige delen van de niet langer vertaalde Nachtjagers-serie van Jeaniene Frost besteld, The Shadows van J.R.Ward en Alien Separation van Gini Koch

  • Lisa schreef:

   Zo jammer dat Nederlandse uitgeverijen vaak besluiten om vervolgdelen toch niet te vertalen. Echt een domper! Gelukkig kan je ze wel in het Engels lezen (en zo’n groot pakketje met boeken ontvangen is ook altijd leuk!)

 3. elmganneke schreef:

  Wauw, mooie buit hoor! En een paar boeken heb ik ook mogen ontvangen. 🙂

 4. Ilse schreef:

  Woa, dat zijn twee flinke stapels! Er zitten er een paar tussen waarvan ik denk: ‘hé, dat ziet er interessant uit!’ Ik heb zelf trouwens oook ‘Waar het licht is’! Een boek dat ik absoluut nog wil is ‘Niets te verliezen’ van Sarah Dessen! De drie andere boeken die van haar naar het Nederlands zijn vertaald heb ik ook gelezen, een aantal jaar geleden al. En ik ben best wel fan van haar. Dus ik ben benieuwd!

 5. mypinkfairytale schreef:

  Wow jij hebt veel gekocht! En ik snap wel dat je het heel leuk vind om te schrijven, dat heb ik zelf ook haha!

 6. Nynke-Boudien schreef:

  Mooie buit! Ik vind de boeken van J. Lynn erg leuk en Waar het licht is was een van de mooiste boeken die ik ooit heb gelezen.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.