Boekenbuit | Nieuw leesvoer!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Lieke schreef:

  Boeken, boeken, boeken! Mooie buit hoor 🙂

 2. Ilse ten Have schreef:

  Ghèhè, cool dat je in ’t woordenboek staat! ^.^ En oeh, Divergent 2 en 3! Ik wil 3 ook. =( Maar Bol schiet niet op. Jaloers!! En ik ben benieuwd naar wat je van The Fault In Our Stars vindt. =)

  • Lisa schreef:

   Ooh, je hebt hem wel al besteld dus? Hopelijk krijg je hem snel binnen! Ik ben ook héél erg nieuwsgierig naar TFIOS, ik heb er zoveel goeds over gehoord! Ik ben mijzelf nog altijd emotioneel aan het voorbereiden 😛

   • Ilse ten Have schreef:

    Ja, ik heb hem gepre-ordert met het idee dat ik dan wel safe zou zitten. Maar bij Bol.com geldt dat dus niet. Boekenwinkels hebben namelijk voorrang bij het verstrekken van (nieuwe) boeken. Waardoor ik nu dus tot de 26e moet wachten. Ik heb al in andere boekwinkels gekeken of ze ‘m daar hadden, maar tevergeefs. Dus ik zal toch moeten wachten…

    En TFIOS viel bij mij eigenlijk tegen. =P Ik heb wel gehuild, maar niet heel erg en ik vond het verhaal ook niet zo geweldig als ik had verwacht.

    • Lisa schreef:

     Aah balen! Ik heb eens even online zitten neuzen; volgens mij is het boek nu in herdruk. Dus dan heb je inderdaad dat geen enkele (of je moet net geluk hebben) boekenzaak hem in het assortiment heeft. Hopelijk krijg je hem de 26e dan gewoon binnen! Jammer dat TFIOS tegenviel! Ik heb ook hele hoge verwachtingen, dus het zal mij ook niet verbazen als het boek daardoor tegenvalt. Hoge verwachtingen zijn zelden goed :’)

 3. Lilian schreef:

  Haha, welkom bij de club! Ik ben erg benieuwd naar These broken stars!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.