Boekenbuit november

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Annemieke schreef:

  Ooh A Monster Calls is zooo mooi!

 2. Madelon schreef:

  Schaduwliefde wil ik ook heeeeel graag nog eens lezen! Ik vond Zout van de Zee erg indrukwekkend en Schaduwliefde klinkt net zo tof!

 3. zwartraafje schreef:

  Ik heb deze week echt geluk gehad met boekenvondsten. Mocht Boekenkarma echt bestaan dan heb ik blijkbaar om de één of andere reden massa’s punten verdiend. Maandag had ik enkele eigen boeken naar de Sleghte gedaan en in ruil daarvoor krijg ik een waardebon. Toen ik door de winkel slenterde bleken ze een Nora Roberts te hebben die ik nog niet had én het zevende deel uit de Outlander-serie die er nog zo goed als nieuw uitzien. Boeken die ik niet meer wil omwisselen voor boeken die ik heel graag wil … tja, dat vond ik zelf al een heel mooie ruil.

  Maar toen ging ik dus gisteren nog eens bij de Kringloopwinkel binnen én net op het moment dat ik dacht dat het dit keer nogal tegenviel zag ik de Touching Juliette – serie van Tahereh Mafi in hardcover. Niet de novelle’s (maar daar ben ik toch geen fan van) mmaar wel de drie delen uit de reeks en die waren slechts 2€ per stuk. De rest van de dag heb ik met een brede glimlach rondgelopen.

  • Lisa schreef:

   Oooooooh, wat tof!! De Touching Juliette-serie is echt geweldig. Ik heb Robijnrood en Saffierblauw (hardcover) weten te scoren bij de kringloop en die zorgden ook voor de grootste glimlach EVER. Zo fijn als je dat soort boeken goedkoop kan kopen <3

 4. saartje schreef:

  Ik zag onlangs in de cinema de trailer van A Monster Calls. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zag er heel mooi en droevig uit.

 5. nerdygeekyfanboy schreef:

  De chill-pil is echt hilarisch en A monster calls is pure liefde! 😀

 6. Marcia schreef:

  De Grens lijkt me heel mooi! De Chill-pil heb ik vroeger gelezen en toen vond ik die echt heel tof 😀

 7. Nikkie schreef:

  Mooie buit! Ik vond de verfilming van Room iig heel goed. En die uitgave van oliver twist zier ook heel mooi uit.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.