Boekenbuit november

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Marleen schreef:

  Jaaa ‘Ga niet weg’ is zo mooi! Ben heel benieuwd wat je daarvan gaat vinden en niet teveel gaan googelen van te voren haha!

 2. zwartraafje schreef:

  Alweer zo’n leuke haul. November was voor mij de doodsteek voor mijn ‘lees meer eigen boeken’-project. Tot die maand was het me gelukt om het aantal (een beetje maar toch) te laten zakken en toen kwamen er dus ineens 20 boeken bij en was het helemaal om zeep. Nu maar hopen dat ik binnenkort volledig van die leesdip verlost ben en het ene boek na het andere kan verslinden. Ik ben gisterenavond door de tweede helft van Nimmernacht heen gevlogen dus dat is alvast een goed teken.

  • Lisa schreef:

   Ik hoop het ook voor je! Ik zat in een dipje, was er even uit, maar nu zit ik weer in een ‘ik heb geen zin om te lezen’-fase 🙁 Mijn TBR loopt alleen maar op, maar daar heb ik mij ondertussen bij neergelegd, haha. En ik ben benieuwd naar je recensie van ‘Nimmernacht’! Zit nog in dubio of dat boek wat voor mij is.

 3. Nancy schreef:

  Een toffe boekenbuit!
  Vooral de eerste 4 boeken interesseren me. Ik heb HP in het Engels liggen en tot mijn schaamte ben ik er nog niet in begonnen. Bibliotheekboeken krijgen steeds voorrang op eigen boeken…
  De andere 3 heb ik al aangekocht voor mijn bib en staan op mijn lijstje om zeker eens te lezen.

  Van je 2e foto ben ik dus heel nieuwsgierig naar de Overlevenden, vooral omdat jij er zo enthousiast over bent 🙂 Die lees ik waarschijnlijk in januari. Hartslag spreekt me ook minder aan omdat Tweestrijd idd wat tegenviel, maar misschien geef ik het wel een kans in 2018.

  Ik moet nog steeds het eerste deel van Royals lezen, maar het was vermist in de bib, dus nog even wachten totdat ik aan deel 1 geraak. Super dat je quote op de achterkant staat!
  Phobos 3 heb ik net uitgelezen. Ik vond het eerste boek geweldig (buiten de karakteruitwerking), maar daarna ging het toch bergaf voor mij en deel 3 kon me niet echt verrassen.

  • Lisa schreef:

   Ik heb Harry Potter ook nog niet gelezen, haha. Kunnen we ons samen schamen! Ik heb alle boeken in de kast staan, dus ik wil ze wel binnenkort gaan lezen, maar ik moet even de zin vinden om zoveel boeken te tackelen. En jammer dat Phobos voor jou alleen maar bergaf ging 🙁 Daar ben ik ook een beetje bang voor, dus dat is één van de redenen dat ik er nog niet in ben begonnen.

   • Nancy schreef:

    De eerste 6 HP’s heb ik wel al verslonden, maar die laatste in toneelvorm blijft maar op onder de boekenstapel belanden. Ik denk wel dat je de reeks leuk gaat vinden. Misschien met 1 boek beginnen en dan wat andere ertussen lezen? Je hoeft de reeks niet allemaal na elkaar te lezen, tenzij je dat wilt natuurlijk 😉

    Hopelijk valt Phobos voor jou wel mee 🙂

 4. dominds schreef:

  Wauw, wat veel leuke boeken zeg! Ik heb onlangs ook de Goudvis jongen gelezen en ik vond hem echt heel leuk. Wat leuk dat je Karel Eykman hebt ontmoet en met hem over boeken hebt gepraat. Ik ben erg benieuwd naar De overlevenden en De eliminatie, beiden klinken ze erg spannend en tof.

  • Lisa schreef:

   Jaa, beide boeken zijn zó leuk! ‘De overlevenden’ is heerlijk als je een dystopie zoekt à la THG/Divergent en ‘De eliminatie’ is fijn als je een thriller wilt lezen waarin je lekker in de menselijke psyche kan duiken.

   Wat betreft ‘De goudvisjongen’: het einde maakte voor mij echt het boek. Zo mooi <3

 5. Audrey schreef:

  Eehh! Wat een leuke boeken! Ikzelf heb ook De Overlevenden binnengekregen en kan niet wachten om daaraan te beginnen! Het tweede boek van The Royals vond ik trouwens echt goed. Ben benieuwd wat jij daarvan gaat vinden.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.