Boekenbuit oktober

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Annemieke schreef:

  Oh mooie haul! Mijn oktober haul was ook vreselijk haha. Maar ik was jarig en dat was dus een mooi excuus. 😀

  Jouw kringloop is wel echt geweldig ja. *.*

 2. Fleurine schreef:

  De boeken van Erin Watt worden komend jaar bij de Fontein in het Nederlands uitgegeven en ze lijken me ook zo tof!

  • Lisa schreef:

   Ja, ik zag het! Had ’t boek niet bij hun verwacht, om eerlijk te zijn (omdat ’t meer richting NA gaat). Maar wel blij dat ze voor Nederlandse lezers vertaald worden, want volgens mij zijn ze echt heel tof!

 3. Marcia schreef:

  Wat tof dat je zo goed geslaagd bent in de kringloop, hier kom ik altijd met lege handen buiten.. Af en toe zie ik een goed boek staan, maar die heb ik dan thuis al in de kast staan XD en vaak zijn de boeken hier ook nog minstens 5 euro dus dan ben ik wat kritischer bij het kopen van tweedehands boeken!

 4. Madelon schreef:

  Maar Lisa, bekijk het ook van de positieve kant: sommige boeken kocht je bij de kringloopwinkel voor maar heeeel weinig en sommige boeken kreeg je misschien? Reken eens uit hoeveel je hebt bespaart op al die koopjes van je! Je portemonnee zou je juist dankbaar moeten zijn dat je zo’n bewuste boekshopper bent 😉

  • Lisa schreef:

   Hahaha, I like the way you think! Als ik al mijn kringloopboeken nieuw had gekocht, had ik echt op een houtje moeten bijten. Ik heb zoveel geluk dat ik een toffe kringloop heb (ik bedoel… ik heb gewoon ‘Ik geef je de zon’ daar kunnen kopen). Lang leve de kringloop <3 (En de boeken waar ik de volle mep voor heb betaald, wilde ik gewoon heel graag. Dus #worthit.)

 5. zwartraafje schreef:

  Tja, mocht je de eerste drie delen uit De reiziger-serie voor die prijs hebben laten staan dan had ik me toch serieus zorgen gemaakt hoor. Bovendien zijn dit niet de enige kringloopvondsten in je lijstje én je hebt er ook nog eens gewonnen dus je hoeft je nog steeds geen zorgen te maken. Sommige koopjes kan je gewoon onmogelijk laten staan. Ik ben van plan om aan het einde van het jaar eventjes een samenvatting te maken van mijn aanwinsten van 2016 en ben nu alvast excuses aan het bedenken om dat bedrag goed te praten voor mezelf. 😉

  • Lisa schreef:

   Ja toch? Ik hoop echt dat ik de overige delen nog een keertje spot bij de kringloop! Ben er bijna iedere week te vinden, zodat ik niks leuks mis, haha. En wat betreft de aanwinsten… daar ga ik maar geen lijstje van maken; te confronterend 😛

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.