Boekenbuit oktober

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Ah, ik zie dat Nancy je al op de hoogte heeft gesteld over de boeken van Shanna Swendson. Ik loop dan ook ‘een beetje’ achter met mijn blogfeed. Enkele jaren terug had Boekerij een omnibus van de eerste drie Shanna Swendson boeken aangekondigd en toen hoopten Nancy en ik heel erg dat ze ook de overige delen zouden vertalen. Alleen is die omnibus er nooit gekomen. Ik vrees dus dat ik ze toch eens een keer in het Engels zal moeten bestellen als ik verder wil lezen. Die hebben trouwens een leukere cover. 🙂

  • Lisa schreef:

   Ik ga inderdaad ook gewoon verder met de Engelstalige boeken mocht ik ze leuk vinden! De Engelstalige covers vind ik meh, maar de Nederlandse vind ik ook bagger, dus wat dat betreft maakt het niet uit haha :’) Jullie maken me trouwens wel echt heel benieuwd naar de boeken!

 2. Nancy schreef:

  Ik heb jaren geleden genoten van De tovenaar op het witte paard van Shanna Swendson. Er zijn 3 titels vertaald. Die heerlijke mix van magie, chicklit en humor is echt ontspannend en leuk. Ik denk dat je er ook van gaat genieten 🙂

  Warcross was inderdaad goed. Cel 7 ligt nog te wachten om gelezen te worden.

 3. Marleen schreef:

  Die bundel van Christina Lauren moet je gewoon herlezen! Zo, zo, zo ontzettend tof die boeken! <3

 4. Annemieke schreef:

  Mooie haul. Ik heb nog nooit van de Grace Draven boeken gehoord. Ik zal ze eens opzoeken. 🙂

 5. Leuke haul! Ik wil Warcross ook nog graag lezen.

 6. Lisa schreef:

  Ik heb ook al veel te veel boeken gekocht deze maand. 🙂 Mooie buit!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.