Het Chelsea Cain drama

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Zwartraafje schreef:

  Ik heb ook heel die affaire gevolgd. Langs de ene kant tracht ik me voor te houden dat iedereen eens een slechte dag mag hebben. Natuurlijk is het niet zo handig wanneer je dan je gal in het openbaar spuwt waar iedereen het kan lezen én het binnen de kortste keren de hele wereld rond gaat. Ik weet eigenlijk ook niet 100% zeker of Chelsea Cain haar eigen FB-pagina onderhoudt of dat hier een PR-agente voor is aangenomen. Hoe dan ook, die status was geen slimme beslissing. Niet iedereen is vertrouwd met Goodreads en blijkbaar staat er op haar persoonlijke site geen FAQ-pagina of een overzicht van haar boeken. Als ze zich er zo erg aan stoort, zou het heel handig zijn om zo’n pagina aan te maken. Dan kan ze de mensen gewoon doorverwijzen.

  Haar frustratie luchten mag ze zeker ook doen, ik ben er van overtuigd dat bibliotheekmedewerkers of verkopers in een boekenwinkel dat ook ’s avonds zullen doen nadat er alweer iemand kwam vragen naar een groen boek dat geschreven werd door een vrouwelijke auteur.

  Al is het natuurlijk wel heel jammer dat één foute status haar hele reputatie onderuit kan halen. Dat is dan weer een ontzettend groot nadeel van bekend zijn.

  • Lisa schreef:

   Precies! Het is vanaf twee kanten te bekijken, maar ik neig al snel naar de ‘negatieve’ kant, omdat ik toch echt van mening ben dat je dit soort dingen moet delen met je vrienden en niet met je lezers. Maar misschien had ze gewoon een hele slechte dag.

   Volgens mij onderhoudt ze haar pagina zelf, want ik heb al heel veel berichten voorbij zien komen dat ze maar een PR-agente in moet huren. Ik denk ook niet dat een PR-agente dit toe zou laten, want dit is zó slecht voor haar reputatie. Het zou haar inderdaad goed doen om de volgorde gewoon duidelijk te maken op haar website, want daar staat niks nu niks over. Doorverwijzen en klaar! Problem solved. En laten we niet vergeten dat ze gewoon kan stoppen met reageren op dat soort vragen, niemand dwingt haar om te reageren 😛

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.