Buddy Tegenbosch – Oog om oog

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Tamara TS schreef:

  Ik probeer het boek ook al maanden uit te lezen, maar ik kan er maar niet in komen. Het ligt niet aan de schrijfstijl, soms wil een boek gewoon niet. Ik zal het vast nog wel een keer helemaal uit lezen, misschien is dit gewoon niet het juiste moment.

  • Lisa schreef:

   Ja, soms heb je dat! Dan kan je een boek maar beter even opzij leggen en er later weer in beginnen. Als je hoofd er niet naar staat, dan kan een boek nog zo leuk zijn, maar dat voel je dan totáál niet zo.

 2. Vivian schreef:

  Ik heb ‘m nog niet gelezen maar jij bent eigenlijk de eerste van wie ik een negatieve recensie over dit boek lees, dat is ook wel eens leuk!

  • Lisa schreef:

   Haha, dat maakte de recensie ook wat zuurder om te schrijven, maar wat jij zegt: beide kanten zijn interessant! Stiekem vind ik het ook altijd leuk om negatieve recensies te lezen van boeken die ik geweldig vind. Gewoon om te zien hoe meningen kunnen verschillen.

 3. Ik vind pesten als hoofdthema van een boek zo, pff, tja, beu ofzo. Dit is geen boek dat me ooit zou aanspreken ondanks de mooie blauwe zijkant! En sorry maar als Belg vraag ik me af: wie noemt er zijn hoofdpersonage nu Jaap-Jan? Geen wonder dat ‘ie gepest werd :’) (sorry #notsorry oké misschien is het een keinormale naam bij jullie)

  • Lisa schreef:

   Haha Vanes, heerlijk mens dat je bent. Die opmerking over zijn naam deed me echt hardop lachen. Jaap-Jan is echt zo’n typische, oud-Hollandse naam; vroeger keinormaal dus, maar ieder kind dat nu Jaap-Jan wordt genoemd, vind ik stiekem best zielig. (Maar ik heb dan ook een hekel aan oerhollandse namen.)

 4. elmganneke schreef:

  Ik denk ook dat het een verkeerd boek is om hoge verwachtingen van te hebben zeg maar. Ik kan me in ieder geval goed voorstellen dat het dan tegenvalt.

  • Lisa schreef:

   Ja, zou best kunnen! Ik had door de positieve recensies echt het idee dat dit een heel indringend, emotioneel en heftig boek zou zijn, maar dat was het voor mij dus niet. Soms zijn hoge verwachtingen echt killing.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.