Chris Vick – Surf!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Madelon schreef:

  Surf veroverde inderdaad wel mijn hart. Maar ik snap wel wat je bedoelt met Sam. Soms dacht ik ook wel van Sam doe dat nou niet, ben een man en zeg nee. Maar aan de andere kant kon ik me zo goed relativeren aan Sam en zijn gedrag, dat ik me er juist dus heel goed in kon verplaatsen.

  • Lisa schreef:

   Beter! Als je je goed in Sam kan verplaatsen, snap ik best dat je dit boek héél tof vind! Als ik de personages leuker had gevonden, had ik het boek ook meer sterren gegeven aangezien het verhaal mij dan meer had aangegrepen. Nu was het gewoon… meh 😛

 2. judithblogtsolo schreef:

  Een hele duidelijke review! Als ik alleen de beschrijving had gelezen, had ik het boek sowieso overgeslagen. Maar doordat jij beschrijft dat het heel anders is dan je verwacht, maakt het mij toch wel nieuwsgierig. 🙂

 3. RabbitBookz schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens. Ik heb wel erg van het verhaal genoten (als ik de vrienden en de enorme hoeveelheid drank en drugs even achterwege laat), maar ik snap helemaal wat je bedoelt!

  • Lisa schreef:

   Het is net of dat soort dingen je tegenstaan, denk ik. Ik had er in dit boek redelijk veel problemen mee, waardoor het verhaal mij gelijk weinig deed. Maar als je daar minder problemen mee hebt, dan is dit wel een tof en aangrijpend boek!

   • RabbitBookz schreef:

    Ik schrok er wel wat van, en na een tijdje begon het zelfs te vervelen! Toen ik het boek ontving, was ik verrast door het grote aantal pagina’s! Maar toen ik het uithad had ik zoiets van: “Geen wonder dat het zo dik is, 50% gaat over drugs…” :’)

    • Lisa schreef:

     Haha ja, van mij had dat ook niet gehoeven. Ik had liever meer over Sam zijn thuissituatie en zijn vriendschap met Jade (ik vond hun relatie wat gekunsteld) gelezen, dan over drugs etc.

 4. Bianca Schrijft schreef:

  Een mooie en heldere review heb je geschreven. Niet ieder boek kan bij je passen, de verschillen maakt het leuk.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.