Christina Lauren – Ik weet niet of ik van je houd

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. timgaens schreef:

  Net uitgelezen (ebook versie) na een kortingsactie bij BOL. Het ontbreken van de erotische scenes valt wel erg op deze keer. Maar dat neemt niet weg dat het leuk om te lezen is. De eerste erotische scene in het boek – waar we best wel lang op moesten wachten – was van (spoiler alert) “Wat gebeurd er nu?” en heb ik even moeten herlezen omdat ik dacht dat ik een pagina had gemist.
  Ik miste wel een beetje een (echte) tegenvaller voor Holland in het boek, alles ging zo vlot en makkelijk, zelfs de moeilijke situaties werden zo weer opgelost. Ik vreesde ook een beetje voor een ander soort einde, en ik weet niet of dat beter of slechter zou geweest zijn voor het verhaal.
  En ja, een epiloog zou leuk zijn, maar de boeken van Christina Lauren kennende zou dat zowaar in een volgend boek ook kunnen gebeuren.

 2. Do schreef:

  Fijne recensie. Dit boek klinkt erg leuk en perfect voor de zomer <3 Ik vind de cover ook erg vrolijk!

  • Lisa schreef:

   Ik denk dat je deze ook heel tof gaat vinden, al helemaal aangezien je The Deal ook fijn vond! De cover vind ik ook heel leuk. De originele is oké, maar vind deze toch net wat vrolijker en meer ‘PAK MIJ OOOOOOOOOOOP’ mocht je in de boekhandel lopen.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.