Christina Lauren – Stouter – Ondenkbaar

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Zwartraafje schreef:

  Ik vond dit eerste boek niet zo’n geweldige start, maar heb dan weer meer genoten van het derde én laatste deel uit de Stouter-trilogie. Sylvia Day haar boeken lees ik wel graag – al ben ik meer fan van de historische en fantasy-variant van haar verhalen. Jodi Ellen Malpas is blijkbaar niet echt iets voor mij. Die hele Mijn man-trilogie lag me totaal niet.

  • Lisa schreef:

   Ja, het tweede en derde deel zijn ook heel leuk! Jammer dat je deze niet zo geweldig vond! Sylvia Day heb ik eigenlijk niks mee, heb de eerste twee Crossfire boeken gelezen en toen was ik echt helemaal klaar met de personages. Naar de Mijn man-trilogie ben ik heel benieuwd, ik vond het eerste Mijn nacht boek van haar in ieder geval wel leuk!

   • Zwartraafje schreef:

    De Crossfire-boeken vind ik persoonlijk de minste van datgene dat ik van haar las. Wel ontspannend maar niet bepaald bijzonder. De Marked-serie die ze oorspronkelijk uitbracht als S.J.Day vind ik dan weer wel leuk leesvoer.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.