Claudia Gray – Een miljoen werelden met jou

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Rowan schreef:

  “Oké, één gebeurtenis aan het einde van dit boek vond ik wat geforceerd, maar verder kan ik mij echt níks bedenken”
  Ik heb het boek echt nét uit en ik ben heeeel benieuwd welke gebeurtenis je hiermee bedoelde!!

 2. zwartraafje schreef:

  Dat ze die eerdere gebeurtenissen terug aanhaalt vind ik super handig. Hoe meer boeken ik lees hoe sneller ik bepaalde details lijk te vergeten maar op deze manier komen ze toch terug naar boven tijdens het lezen. Ik vind het ook super dat ze het allemaal zo verstaanbaar weet uit te leggen zonder dat je het gevoel krijgt dat je een college aan het volgen bent.

 3. dominds schreef:

  Fijne, eerlijke recensie. Fijn dat het niet erg is dat je de andere delen al wat langer geleden gelezen hebt (wat ook bij mij het geval is). Ik kan niet wachten om in dit boek te beginnen 🙂

  • Lisa schreef:

   Hij is zoooo leuk! En ja, ik vind het ook fijn als een auteur er rekening mee houdt dat je niet alle delen na elkaar leest. Anders wordt het zo’n wirwar aan info! Ik heb echt een shitload aan series liggen die ik helemaal opnieuw moet lezen (zoals TMI), omdat ik écht niet meer weet wat in de voorgaande delen is gebeurd 🙁 Weerhoudt me er gelijk van om de serie weer op te pakken.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.