De Creatures of the Night tag

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. nerdygeekyfanboy schreef:

  Bedankt voor het taggen Lisa! Wat romantische verhalen met vampiers zouden Darren Shan en Blood of Eden zijn, alhoewel die zich echt focussen op actie (en bloed 😛 ). En in Percy Jackson zijn er onwijs veel halfgoden!

 2. zwartraafje schreef:

  Oh, deze vond ik echt leuk om in te vullen. Als ik het me goed herinner had ik enkel een probleem bij ‘favoriete zombie’. Ok, de andere waren ook een probleem maar dan vooral omdat ik er slechts één mocht kiezen. 🙂

  • Lisa schreef:

   Haha, ik wilde jou ook taggen, maar toen zag ik dat je ‘m al ingevuld had! Dacht al dat jij je wel goed zou redden met de tag 😉

 3. Jiska schreef:

  Mijn favoriete boek/serie met mensen met superkrachten in echt de Darkness Rising trilogie van Kelley Armstrong. Misschien ook voor jouw?? 😉 (Deel 1 heet samenzwering.) En bij halfgodin zou je een personage van Percy Jackson serie kunnen nemen. Als je die gelezen hebt tenminste.

  • Lisa schreef:

   Oeh, goede! De Darkness Rising-serie staat al op mijn TBR, dus ik zal ‘m wat hoger gooien 😀 Percy Jackson heb ik nog niet gelezen, maar ik ben er wel benieuwd naar. Ik ben alleen een beetje bang dat ik ‘m wat te jeugdig ga vinden, al is dat -volgens mij- helemaal niet het geval :’)

 4. Madelon schreef:

  Super leuk ingevuld. Stiekem ben ik blij om te zien dat jij ook lang niet overal een antwoord op weet, haha. Ik zag hem vaak compleet ingevuld en dan dacht ik: hoe doen die mensen dat?

  • Lisa schreef:

   Haha, echt hè? Ik lees best veel paranormale/fantasy-boeken, maar ik merk dat ik toch vaak bij dezelfde ‘wezens’ blijf hangen.

 5. Daniëlle schreef:

  Oei, wat leuk dat ik getagd ben! Dit wordt nog een hele opgave, kan ik mooi gaan zoeken in mijn boekenkast haha 😀 Leuke tag!

 6. Marcia schreef:

  Bedankt om mij te taggen! Vroeger was ik echt groot fan van vampieren en gevallen engelen, dus dat gaan nog moeilijke keuzes worden.. 😉

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.