Dani Atkins – Versplinterd

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. elmganneke schreef:

  Jaaaaa zo’n mooi boek. <33

 2. Nynke-Boudien schreef:

  Klinkt als een heerlijk huilboek, ik hoop het snel te kunnen lezen. Ik hou heel erg van dit soort boeken, hoe zielig ze ook zijn.

  • Lisa schreef:

   Ik houd ook enorm van zielige boeken, al krijg ik er wel altijd enorme bookhangovers van! Maar dit is wel een boek waarbij je huilt, maar dat je stiekem ook wel een beetje huilt omdat het zo mooi is. Dus dan zijn het ook wel weer een beetje ‘goede’ tranen.

 3. Eveline schreef:

  Ik heb in 2015 al twee huilboeken gelezen, maar dit boek klinkt als een mooie derde. 🙂

 4. Kiki_leest schreef:

  Oh heerlijk een ‘huil’ boek. Klinkt super goed, die moet op mijn lijstje voor als ik daarvoor in de stemming ben.

 1. 1 maart 2015

  […] maar wil er zeker meer gaan proberen en dan vertrouw ik helemaal op Lisa’s mening. Naast recensies vind je er ook andere boekige artikelen en zo nu en dan vind je ook bij Lisa een leuke filmrecensie […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.