David Levithan – Every Day (+ filmrecensie)

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Ik vond de film erg lief en ook wel somewhat mooi, maar het acteerwerk viel me echt tegen inderdaad. Het boek klinkt vele malen beter en wil ik ook erg graag lezen! De andere boeken in de reeks heb ik ook meteen op mijn to read-lijst op Goodreads gezet.

  2. dominds schreef:

    Fijne en eerlijke recensie. Mij leek het boek in eerste instantie niet echt interessant, maar na het lezen van deze recensie ben ik toch wel benieuwd geworden, het klinkt als een uniek verhaal. Jammer dat de verfilming niet zo goed was..

    • Lisa schreef:

      Thanks Do! En ja, ik kan het boek zeker aanraden. Absoluut een uniek verhaal! Het bevat wel bekende dingetjes, maar het hoofdpersoon zorgt toch voor een compleet andere draai.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.