De TBR tag

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Jessica schreef:

  Zo leuk om een kijkje in jouw TBR stapel te nemen ^^. 45 valt overigens nog best mee haha, en de Test serie heb ik ook nog niet gelezen dus we kunnen elkaar de hand schudden :). Je moet zwart-wit trouwens wel even lezen hoor, die is zoooo leuk! 😀

  • Lisa schreef:

   Ik vond 45 ook best meevallen, ik had veel meer verwacht! Ik ben ook super benieuwd naar Zwart-Wit! Ik heb nu nog allemaal boeken liggen die voorrang hebben, maar ben wel van plan er snel een keertje in te beginnen!

 2. Zwartraafje schreef:

  Ik probeer de laatste tijd een deel eigen (fysieke) boeken te lezen, maar lijk de laatste dagen vrijwel steeds net iets meer zin te hebben in de verhalen op mijn ereader. ‘Getij’ van Amanda Hocking heb ik al recensieboek gekregen en gelezen, maar nadien heb ik het voor bekeken gehouden met de reeks.

  • Lisa schreef:

   Ik probeer inderdaad ook vaak iets uit mijn boekenkast te pakken, maar grijp alsnog vaak naar e-boeks omdat ik dan meer keus heb. Ik denk dat Getij ‘m ook niet gaat worden voor mij! Heb sowieso weinig zin om in de serie te beginnen, moet ik zeggen. Dus die blijft de komende tijd ongelezen in mijn boekenkast liggen :’)

 3. elmganneke schreef:

  E-books vergeet ik altijd. Als ik een boek uit heb dan kijk ik in mijn boekenkast, niet op m’n e-reader of wat ik op m’n pc heb staan. :\ Terwijl er nog best mooie digitale boeken op me te wachten staan…

  • Lisa schreef:

   Ik ga juist altijd graven tussen mijn boeken op Goodreads, waardoor ik meestal naar een e-book grijp (aangezien ik ‘m dan niet in print heb en wel direct wil lezen). Bij mij is het dus precies andersom, haha! Ik voel me dan ook niet zo snel in een hoekje geduwd qua boeken, wat ik anders wel snel heb omdat het soort boek dat ik wil lezen dan niet in mijn boekenkast staat :’)

 4. zonenmaan11 schreef:

  Wat grappige dat je juist voornamelijk ebooks pakt! Ik heb dat juist absoluut niet! Shadows Cast by Stars is echt wel een aanrader..het heeft me positief verrast!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.