De Young Adult Book Tag

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Saloua T schreef:

  Zou ik deze tag mogen gebruiken voor mijn blog?

 2. zwartraafje schreef:

  The Book Depository vind ik nog steeds een geweldige ontdekking. Misschien minder geweldig voor de beschikbare ruimte in mijn boekenkast maar wel een pak voordeliger. Ik koos zelf bij de laatste vraag uiteindelijk voor de Blood of Eden serie van Julie Kagawa maar voor ik dat besluit nam waren de boeken van Susan Ee één van de andere opties.

  Hier moest ik trouwens echt om lachen ‘En die verschijnen natuurlijk kort na elkaar’ Doorgaans ben ik vrij geduldig maar niet wanneer het aankomt op het wachten op een vervolgdeel. Al helemaal niet wanneer het vorige boek eindigde met een cliffhanger.

  Gisteren kocht ik de bluray box met The Hunger Games verfilmingen. Star Wars voor de echtgenoot en deze box dus voor mezelf. Al zie ik er wel naar uit om de films samen met hem te bekijken. Hij heeft ze immers nog steeds niet gezien.

  • Lisa schreef:

   Ah, hij heeft THG nog niet gezien? Geweldig excuus om de films gewoon opnieuw te bekijken, haha. En TBD is inderdaad geweldig. Ik heb er al belachelijk veel geld uitgegeven, but it’s so worth it! <3

 3. quillscene schreef:

  Het liefst een YA reeks van twee of drie boeken… En ik ben net bezig met er eentje bestaande uit zes delen te schrijven ^^; Hele leuke tag!

  • Lisa schreef:

   Haha, oeps! Ik lees vaak boeken met meer delen hoor, maar ik houd gewoon écht niet van wachten ? Vooral als je een serie vanaf het eerste, geweldige, deel volgt en iets van 4 jaar moet wachten tot je weet hoe het eindigt. Aaaah!

 4. Lisa schreef:

  Omg, ik was net teleurgesteld dat omdat ik deze tag ook wou invullen maar dat niet kon omdat niemand mij tagt. Je bent een schat (en naamgenootje) 😀 Thanksssss

 5. Wat je zegt over verfilmen.. ze zullen het idd verpesten maar wat zou ik Lux, penryn and the end of days en ACOTAR toch graag verfilmd zien ❤

  • Lisa schreef:

   Aah, echt hè? Maar stiekem vind ik het ook wel weer leuk dat alleen boekenliefhebbers bekend zijn met die titels en dat het niet zo’n ‘OMG JA, DAAR BEN IK ZO’N FAN VAN. DIE FILMS ZIJN GEWELDIG.’ gevalletje wordt. Dan wil ik altijd naar ze schreeuwen dat ik het al kende toen het nog niet verfilmd was (ja, ik ben zo’n type ?).

 6. Madelon schreef:

  Ik wil Emmy & Olivier echt nog graag lezen. Lijkt me ook wel echt een prachtig boek!

  • Lisa schreef:

   Het boek is zooooooo mooi! Ik kan niet mijn vinger leggen op de reden waarom het boek mij zo diep raakte, -wat ik best apart vind-, maar who cares: HET IS GEWELDIG <3

 7. Daniëlle schreef:

  Ik koop m’n Engelse boeken ook altijd op Bookdepository! Ik was ‘vroeger’ echt zo blij toen ik die site ontdekte :’) Best moeilijke vragen nog, haha!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.