Deze YA-events vinden binnenkort plaats

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Madelon schreef:

  Ah dan zien we elkaar misschien wel weer bij Jenny Han, want ik wil daar ook heeeeel graag naartoe!

 2. Ik ga ook naar de meet & greet met Victor Dixen 😀 Kijk daar echt enorm naar uit <3
  En naar de hapjes & sapjes met YA auteurs ga ik! Wilde eigenlijk 23sept naar Jenny Han gaan, maar aangezien dat in de avond is, wordt me dat echt te laat als ik erna nog helemaal terug naar zuid-limburg moet reizen. Ik woon echt te ver weg grrr… Voor de rest is september een vreselijk drukke maand met veel verjaardagen, dus ik denk dat ik in september alleen naar de hapjes & sapjes ga en de rest aan me voorbij laat gaan.

 3. lisaontdekt schreef:

  Ik wil zooooo graag een handtekening van Jenny Han! Waarom leef ik in hemelsnaam in België?

 4. Marleen schreef:

  Ga je niet naar YALfoort? 🙁

  • Lisa schreef:

   Ik denk het niet! Ik zou dan echt voor Lisa Williamson gaan, aangezien ik waarschijnlijk al naar de Jenny Han M&G ga. Maar ik hoop dus stiekem dat zij ook langs boekhandels gaat; vindt mijn portemonnee ook een stuk leuker 😛

   • Marleen schreef:

    Heel veel evenementen zijn best ver en vaak oo vrijdag of zaterdagavond. Dan moet ik bijna altijd werken 🙁
    Amersfoort is en dichtbij en en op een dag dat ik kon!
    Ik heb nog geen enkel boek van Lisa Williamson gelezen.. Wat schrijft zij? Zijn haar boeken al vertaald naar het Nederlands?

    • Lisa schreef:

     Ah, jammer 🙁 Gelukkig kan je dan wel naar YALFoort!

     Lisa Williamson is auteur van ‘The Art of Being Normal’. Die wordt door Lemniscaat dit najaar in het Nederlands uitgegeven! Nog niet gelezen, maar het boek staat wel al in de kast (en lijkt me enorm tof; gaat over een transgender, dus eindelijk weer een boek met meer diversiteit!).

 5. Marcia schreef:

  Ik ga misschien ook naar het evenement met Victor Dixen! Al zijn de treinkosten wel een beetje hoog vanuit België, dus daarom twijfel ik nog een beetje 😛

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.