Dit denk ik als ik in een boekhandel snuffel…

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Jessica schreef:

  Haha heel herkenbaar!

 2. Rowan schreef:

  Hahaha, zo herkenbaar dit.

 3. leeskees schreef:

  Leuk stukje. En sommige punten zijn inderdaad erg herkenbaar.

  Wat ik nog wel eens denk in een boekwinkel: “heb ik dat boek nou wel of niet…, ja ik heb het… of toch niet???”. De twijfel slaat dus toe. Dus komt het nog wel eens voor dat ik dat boek laat liggen. En thuis merk dat ik het inderdaad niet heb. En soms koop ik het wel… blijk ik het boek toch te hebben.

 4. dominds schreef:

  Haha, wat een leuk artikel! Heel erg herkenbaar.. Ik koop toch meestal wel een boek, ook al had ik nog zo aan mezelf beloofd dit niet te doen. 😉

 5. Zo herkenbaar en ik word ook erg geirriteerd als boeken niet op volgorde staan

 6. Gaia Steinbuch schreef:

  Erg herkenbaar!

 7. zwartraafje schreef:

  <3 Super leuke blogpost én ja ook erg herkenbaar.

 8. Myrthe schreef:

  Haha dit ken ik! Als je gewoon wat vaker gaat, heb je op een gegeven moment niet zo lang meer nodig, want dat ken je de meeste boeken al die er staan… Dus, dan maar vaker? Haha, dat is mijn redenering in elk geval. 😉

 9. Lieke schreef:

  Omg, zo herkenbaar, haha :p

 10. Nynke-Boudien schreef:

  Heerlijk herkenbaar!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.