Dit was mijn 2017 op boek- & bloggebied

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Eerst en vooral een dikke proficiat met en veel succes op je nieuwe baan. Die sorry hoeft trouwens niet hoor. Net door zelf je tempo te bepalen blijf je van het bloggen genieten en dat merken je lezers ook. Hetzelfde telt voor het lezen. Zelf heb ik dan ook mijn Goodreads-challenge weer wat naar omlaag gehaald. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik er niet echt van wakker lig wanneer ik zo’n uitdaging niet haal. Wat ik vorig jaar wel miste was het kunnen wegduiken in een boek zonder afgeleid te worden. Dat lukte me slechts heel uitzonderlijk door een aanhoudende leesdip (ok, ook deels door pijnklachten). Dat laatste is er nog steeds maar het lezen lijkt gelukkig wel weer wat beter te gaan.

  • Lisa schreef:

   In het verleden vond ik het best vervelend als ik mijn challenge niet haalde, maar nu kan ik me er totáál niet meer druk om maken. En wat vervelend van je pijnklachten 🙁 Hopelijk voel je je weer wat beter!

 2. Do schreef:

  Leuk om dit op een rijtje te zien. 107 boeken zijn veel zeg 😀 Gefeliciteerd met je nieuwe baan.

 3. Annemieke schreef:

  Gefeliciteerd met je baan. Lekker zelf doen wat je wilt met wanneer je een blog post inplant. Uiteindelijk lezen volgers het toch wanneer het hun zelf het beste uitkomt. 🙂

 4. nerdygeekyfanboy schreef:

  Succes bij je nieuwe baan Lisa! 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.