Dit was mijn 2019

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Marieke Mills schreef:

  Heel goed, hoor! Dat je voor jezelf kiest. Rot om te horen dat je zo’n vervelend jaar achter de rug hebt. Ik hoop dat 2020 beter voor je gaat zijn. En heel eerlijk: 36 boeken is echt netjes hoor! xx

 2. zwartraafje schreef:

  Bah, wat rottig dat 2019 zo’n vervelend en pijnlijk jaar was. Ik hoop echt dat die pijnklachten mogen verdwijnen of toch op zijn minst minderen in 2020. Tegelijkertijd vraag ik me na het lezen van deze blogpost af of ik Het nachtcircus nu nog steeds leuk zou vinden. Toen ik het jaren geleden las vond ik het een heel fijn boek maar ik merk dat ik ondertussen heel andere verhalen ben beginnen lezen dus herlezen zou wel eens kunnen tegenvallen.

  • Lisa schreef:

   Ik hoop het ook! Ja, ik weet niet, ‘Het nachtcircus’ is denk ik een boek dat je helemaal geweldig vindt of waarbij je een ‘was dit het??’-gevoel krijgt. Voor mij geldt dus het tweede, haha. Dat hele mysterieuze was gewoon niet helemaal mijn ding en ik had stiekem ook wat meer verwacht van de romantiek.

   • zwartraafje schreef:

    Ik herinner me niet zoveel meer van het boek buiten dat het het vooral van de sfeer en het mystieke moest hebben. De romantiek kan ik me nog maar amper herinneren dus die zal inderdaad maar beperkt aanwezig zijn geweest.

 3. Laura Alblas schreef:

  Wat verschrikkelijk balen dat 2019 zo ruk was. Ik hoop echt dat het snel beter gaat met je rug of dat je op z’n minst iets vindt waardoor je geen pijn meer hebt.

  Je hebt mij nu wel heel nieuwsgierig gemaakt naar The Bargainer-serie. Dat klinkt echt geweldig! *Ziet wil-ik-lezen-lijstje weer groeien…*

 4. nerdygeekyfanboy schreef:

  Hopelijk gaat het snel beter met je rug Lisa! Ik ga met je meeduimen!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.