DNF: Rachel Gibson – Kijk! Jane scoort!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. zwartraafje schreef:

    Super dikke merci voor de waarschuwing. Dat boek stond al een hele tijd te wachten in mijn boekenkasten. Ik had het onlangs apart gelegd zodat ik het toch eens een keer zou lezen en nu weet ik dat ik het meteen op de ‘Doe maar weg’-stapel mag leggen. Bij het laatste boek dat ik van deze schrijfster las was ik me ook al vaak aan het ergeren aan haar fysieke omschrijvingen en het gedrag van de personages. Dat was trouwens niet de enige keer dat ik dat bij haar boeken ervaarde dus ik vrees dat het niet echt my cup of tea is.

  2. Eline schreef:

    Hahaha love deze recensie!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.