E. Lockhart – Wij leugenaars

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. FemkeFleur schreef:

  Ik heb het boek ook gelezen, maar ik kom er maar niet achter waarom de reden van de ‘verknipte schrijfstijl’ is…
  Weet jij wat Lockhart hiermee wildeduideijk maken? Wat er mee bedoeld wordt?

  • Lisa schreef:

   Ik gok dat het een beetje bedoeld is om de gemoedstoestand van de personages over te brengen! En ook om wat aan het ‘mysterieuze’ aspect van het boek toe te voegen. Maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen hoor!

 2. elmganneke schreef:

  Ik ben ooit begonnen in dit boek, de Engelse, maar ik kwam er niet lekker in. Ik hoop dat daarom de Nederlandse wat fijner weg leest.

  • Lisa schreef:

   Het duurde bij mij ook een tijdje voordat ik er echt inzat, denk toch wel rond de 100/150 pagina’s! Gelukkig komt er daarna wel vaart in. Hopelijk leest de Nederlandse inderdaad fijner weg voor je!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.