Elizabeth Rudnick – Beauty and the Beast

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Ik had tot vorige maand enkel hervertellingen van mijn favoriete sprookje (zoveel hartjes voor Beauty and the Beast) gelezen. Maar toen kreeg ik dus het Belle en het Beest voorleesboek – oftewel jou boek maar dan samengevat in extremis en volgens mij ga ik daar later meermaals uit voorlezen voor mijn metekindje en neefje. Misschien laat ik hen dan iedere keer dat ze rustig naar een bladzijde geluisterd hebben aan mijn muziekdoosje draaien. Zo hebben we er meteen ook een soundtrack bij. 😉

 2. Vivian schreef:

  Ik lees eigenlijk nooit novelizations omdat ik de schrijfstijl dan niet fijn vind en het weinig origineel voelt, maar dit klinkt wel tof! Die laatste quote over ”something more” bezorgt me gewoon al kippenvel haha, want oohh wat vond ik de film prachtig <3

  • Lisa schreef:

   Dit is ook de eerste novelization die ik heb gelezen (precies vanwege de reden die jij noemt: ik hoef een verhaal niet opnieuw te lezen), maar omdat ik zo’n BATB-fan ben, vond ik het in dit geval juist heel fijn! Dus zeker lezen als je de film zo mooi vindt <3

 3. Marleen schreef:

  Jij bent echt de allerleukste fangirl die er is, haha! Ik heb het boek in de kast liggen en wil er heel erg graag in beginnen! ❤️

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.