Eloisa James – When Beauty Tamed the Beast

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Dit klinkt echt alsof het een boek is wat preciessssss mijn idee van een heerlijk guilty pleasure boek is. Deze gaat op de wishlist, ondanks de voor mij inderdaad niet zo geweldige cover hihi. Maar ik denk echt dat ik het een geweldig boek ga vinden, dus hij gaat meteen op de wishlist!!

  • Lisa schreef:

   De relatie tussen de hoofdpersonages deed mij best wel denken aan de (supergeweldige) Lux-serie, dus ik denk dat dit inderdaad écht wat voor jou is!

 2. zwartraafje schreef:

  Ik schreef onlangs een post over boeken waarvan de cover gewoon vroeg om gekocht te worden. Wat ik dan vaak vervolgens niet doe. Tja, blijkbaar is mijn karakter groter wanneer het op het weerstaan van knappe covers aankomt. De verleiding van zoete lekkernijen is dan weer wel regelmatig te groot om aan te weerstaan. Harlequin romanscovers zou ik dan weer wel makkelijk laten staan. Maar goed dus dat jij me laat weten dat ik dat bij dit boek niet moet doen. Als Beauty and the Beast fan zou dit me wel eens kunnen aanspreken.

  • Lisa schreef:

   Normaal loop ik Harlequinboeken ook direct voorbij, maar dit boek kwam ik toevallig tegen bij BATB-retellings en toen werd ik nieuwsgierig. En ik ben zo blij dat ik het een kans heb gegeven! Ik denk ook echt dat dit een boek is dat helemaal in jouw straatje past!

   • zwartraafje schreef:

    Het gekke is dat ik het helemaal niet ben tegengekomen toen ik een tijd terug op zoek ging naar hervertellingen van Beauty and the Beast. Nu dus wel dankzij jou.

 3. Nancy schreef:

  Ik hou wel van die historische liefdesverhalen met veel humor en sterke personages.
  Eentje om te onthouden. Bedankt!

 4. Joanydvv schreef:

  Ik ben momenteel toevallig ook zo’n Harlequin-uitziend boek aan het lezen wat ook fantastisch is: the winter king van C.L. Wilson. Goes to show: don’t judge a book by it’s cover ^^

  • Lisa schreef:

   Dat dus. Ik maak me er zelf vaak genoeg schuldig aan, maar in dit geval ben ik zó blij dat ik de cover gewoon even genegeerd heb. I love it. The Winter King staat trouwens ook nog op mijn TBR, heel benieuwd naar je recensie!

 5. Daniëlle schreef:

  Door de cover zou ik inderdaad het boek niet zo snel oppakken, maar de inhoud lijkt me wel heel erg leuk!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.