Emma Chase – Gewillig

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Eigenlijk kan ik me helemaal aansluiten bij jouw recensie. Ik vond het eerste boek super leuk – grotendeels doordat het vanuit Drew’s perspectief werd verteld. Het tweede deel vond ik leuk, maar niet echt iets dat je MOET gelezen hebben.

  • Lisa schreef:

   Ja, Drew zijn perspectief is écht het leukst <3 Volgens mij zag ik dat het laatste deel van de serie vanuit zijn oogpunt wordt verteld, dus daar ben ik héél blij mee!

 2. Anika schreef:

  Ik ben na het lezen van je recensie gelijk begonnen in het eerste boek van deze serie en nu ben ik al op de helft. Het is dat is nog andere dingen moet vandaag, maar anders had ik het boek al uit. Echt een aanrader 🙂

 3. Dit boek ken ik nog niet 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.