Erin Watt – Verleiding

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Madelon schreef:

  Oh, ik dacht ook eigenlijk dat het wel ging om Royals. Beetje een domper, haha. Al klinkt het met jou recensie alsnog wel heel gaaf. Ik twijfel alleen een beetje of ik hem straks in het Nederlands zal kopen of toch in het Engels. Is het Engels een beetje makkelijk?

  • Lisa schreef:

   In het Engels is hij echt prima te lezen! Maar het is best een duur boek, dus mocht je ’t voor het geld willen doen: het scheelt weinig met het Nederlandse boek. Alleen je moet met de Nederlandse wel geduld hebben omdat je na het lezen op het tweede deel moet wachten 😛

 2. elmganneke schreef:

  Alleen de cover al… Om te kwijlen vind ik.
  Of ik het boek ook echt zo willen lezen, dunno.

  • Lisa schreef:

   Eens! De cover is echt <33 En ik zou ook niet echt weten of dit een boek is dat in jouw straatje past. Ik denk dat het misschien iets te dramatisch/achterklap/Gossip Girl voor je is... maar tik me op de vingers als ik dat verkeerd heb 😛

 3. Marleen schreef:

  Ik kijk echt uit naar dit boek! De vertaling verschijnt in mei in Nederland! <3

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.