Esther Walraven – Daan & Nadia

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Anoniem schreef:

  Ik werd zo erg ontroerd door dit verhaal. het raakte me echt puur de boosdchap

 2. Vivian schreef:

  I feel you! Ik vond het idee mooi en het is zeker geen slecht boek in mijn ogen, maar ik vind het ook jammer dat het zo kinderlijk is en echt diepgang mist.

 3. Willemijn schreef:

  Heerlijk die eerlijkheid! Houd ik van!

 4. Tamara schreef:

  Ik heb genoten van het boek, ik lees nooit YA dus dacht probeer het is. Ik heb de laatste bladzijdes echt een paar traantjes gelaten. Alleen het einde had van mij wel anders gemogen, want hoe gaat Nadia verder?

  • Lisa schreef:

   Fijn dat jij ‘m wel leuk vond! Dit is inderdaad wel een goed boek om mee te beginnen als je nog niet bekend bent met YA. Ik vond het einde persoonlijk juist wel weer fijn, haha. Het geeft je een idee van welke richting haar leven op zal gaan, maar je krijgt wel de mogelijkheid om je eigen fantasie te gebruiken!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.