Even fangirlen over Beauty and the Beast

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Ik kan eindelijk mee Fangirlen en wat ben ik het met je eens!!! ? Ik wil gewoon nog een keer naar de film, nu meteen het liefst! En no shame Ik heb hem al in pre order staan bij bol!

  • Lisa schreef:

   Jaaaaaaaaaa <3 Ik ga binnenkort ook weer heen, want WAAROM NIET? En ik heb de DVD ook echt nodig, die ga ik iets voor de verschijningsdatum preorderen!

 2. zwartraafje schreef:

  Oh, we hebben allebei een BatB-lijstje gemaakt. Wel twee totaal verschillende lijstjes maar wat heerlijk om hier opnieuw te genieten terwijl ik jou opmerkingen lees. Iedere keer dat er een tekstje of grapje rond BatB verschijnt op FB merk ik dat ik bewerkingen van lyrics niet kan lezen maar ze automatisch zing. Zodra die film in de winkelrekken ligt spurt ik naar daar zodat ik hem ontzettend vaak kan herbekijken.

 3. De Boekentrommel schreef:

  Heerlijke film! Heb er ook enorm van genoten!

 4. Ahh zo leuk om hier even na te genieten, heb hem gisteren eindelijk gezien.
  Ik vond die grom op het eind een beetje raar, haha.
  En idd de backstories! Zo’n goede toevoeging. En de liedjes ?
  En ik vond het grappig dat ik aan het eind van de film een grotere voorkeur had voor het beest dan de pretty blond actor dude.

  En de relatie tussen Belle en haar vader was inderdaad fantastisch neergezet.

  • Lisa schreef:

   Het is echt bizar, want op Tumblr heb je dus de groep die nog net niet van hun stoel glijdt door de grom én een groep die het helemaal niks vond :’) Ik behoor tot de tweede categorie, denk ik. Vond de grom iets te gemaakt, ofzo. Had het liever wat menselijker gezien.

   En JE BENT EEN FURRY, SANNE! Nee, grapje. Ik denk dat iedereen stiekem voorkeur heeft voor de beest. Je hebt bij de prins toch het idee alsof het iemand anders is omdat je al die tijd het beest hebt gevolgd. Dat heb ik wel, in ieder geval 😛

 5. Esmee schreef:

  Ik ging zo stuk bij ‘And his name’s G-A-S-T… I believe there’s another T… It just occurred to me that I’m illiterate and I’ve never actually had to spell it out loud before… GASTOOOOOOOOOOOOOON!’’
  en eigenlijk heel dit liedje ??????

  • Lisa schreef:

   Hahaha, JA! Ik ben ook dol op de ‘ooooooh’, ‘aaaaah’ en ‘EEK!’ wanneer Lefou als een dier waarop gejaagd wordt over de tafel glijdt. Héérlijk.

 6. Marleen schreef:

  Deze film is zo fantastisch! Ik wil heel graag nog een keertje gaan, maar vriendlief wil niet mee. Misschien dat ik m toch nog kan overhalen om 1e paasdag te gaan! <3 Ben je ook naar de 3D versie geweest?

  • Lisa schreef:

   Ja! Ik heb hem nu 3x in 3D gezien :’) Dus mijn missie is om hem ook nog in 2D te gaan bekijken… en dat gebeurt waarschijnlijk deze week. #lichtelijkobsessief

   • Marleen schreef:

    Is ie ook goed in 3D? Ik ben nooit zo’n fan van 3D, maar bij ons draait bijna niets anders

    • Lisa schreef:

     In het begin van de film zit wel een tof moment (als de roos als het ware het beeld ‘overneemt’), maar verder is het weinig bijzonders. Kan het nog niet vergelijken met 2D, maar heb het idee dat het weinig toevoegt. Er is te weinig diepteverschil. Het is leuk, maar daar blijft het bij!

 7. Quirine schreef:

  Ik vond hem ook zooo geweldig, inderdaad echt jeugdsentiment. Ik keek hem met mijn moeder en bij ieder liedje was het van ‘aaah, weet je nog?’ Ik heb ook echt meerdere keren gehuild. EN ja ik was zo blij met de backstory van Belle’s moeder, gaf echt meer diepte aan het verhaal.

 8. Roos schreef:

  Jaaa hij is zo goed!
  ik heb ook zo moeten lachen als Cogsworth zijn vrouw terugvindt op het eind en zegt “turn me back into a clock”???

  De Nederlandse vertaling tijdens de film was echt zo dramatisch slecht, echt bizar gewoon zo slecht

  • Lisa schreef:

   HAHAHA, JA :’) Blijft leuk. En de ondertiteling was inderdaad om te janken, vooral bij de liedjes. Ik hoop echt dat de DVD betere ondertiteling heeft!

 9. Nessa Luna schreef:

  Ik vond deze film ook zóooooooo fijn, en ik moet zeggen dat ik ‘m zelfs iets leuker vind dan het origineel. Deels ook omdat de cast bij deze nieuwe versie gewoon ge-wel-dig is! :3

  • Lisa schreef:

   Ik vind ‘m denk ik ook leuker dan het origineel! Simpelweg omdat de personages iets meer uitgediept zijn en omdat ik deze LeFou heel fijn vind (niet zo’n typische ‘evil’ sidekick). En Evermore!! Daar heb ik echt heel veel gevoelens over :’)

 10. dominds schreef:

  Wat leuk dat je zo enthousiast bent, echt leuk om te lezen! Ik vond de film ook echt supermooi, grappig en soms ook ontroerend <3

  • Lisa schreef:

   Jaaaa <3 Ik ben zo blij dat-ie beter is dan ik had verwacht! Is toch altijd de vraag hoe zo'n live-action er precies uit komt te zien.

 1. 19 mei 2017

  […] het betekent om een Belgische boekblogger te zijn – Marcia Even fangirlen over BatB – Lisa Beauty and the Beast – Kathleen Complimenten voor bloggers – […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.