Film: Jupiter Ascending

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Merith schreef:

  Ik ben het helemaal met je eens! Heb ook zo’n soort review geschreven, mehh beetje teleurstellend 🙁

 2. Jessica schreef:

  Mijn broertje had mij al verteld dat hij deze film erg slecht vind, dus ik heb besloten er niet speciaal voor naar de bios te gaan. Wacht wel tot we hem in de thuisbioscoop kunnen kijken haha.

 3. Ik vond de film best goed! Maar dat artikel verklaart inderdaad wel een hoop van waarom ik ‘m goed vind :p Soit, het was mooi gedaan qua effects, prachtige kostuums, zelfrelativerende humor en sci-fi met Channing Tatum erbij, hup, what’s not to like? :p Wat mij betreft mogen er meer films als dit gemaakt worden ^^

 4. Nynke-Boudien schreef:

  Jammer dat je zo teleurgesteld bent! Ik vind de acteurs erg leuk en ben ook erg benieuwd naar deze film. Met mijn Pathe Unlimited pas zal ik wel naar de film gaan, dan was het iig geen weggegooid geld als ik de film ook niets vind.

  • Lisa schreef:

   Het stomme is dat ik aan de ene kant teleurgesteld ben, terwijl ik ook iets heb van ‘deze film is zo ongelooflijk slecht… I LOVE IT’. Het heeft wel echt zijn charmes, want ik wil de film wel héél graag weer zien en als er een vervolg draaide zou ik speedy gonzalez naar de bios rennen. Maar ik ben benieuwd wat jij ervan vindt zodra je ‘m hebt gezien! 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.