Film: The 5th Wave

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Vivian schreef:

  Door alle commotie rond de film ben ik stiekem heel erg benieuwd aan het worden naar het boek!

 2. Edriënne schreef:

  Ik vond het een hele hele gave film! Ik snap echt al die slechte recensies niet. Ondanks dat er romantiek in zat, vond ik het wel weer meevallen vergeleken met andere YA-films zoals The Hunger Games waar het redelijk overheersend werd. Hier was ook vooral lekker veel actie. En nu wil ik zeker het boek lezen!

  • Lisa schreef:

   Ik snap zeker wel waar de kritiek vandaan komt, maar het is wel héél negatief allemaal. De film is niet perfect, maar slecht? Absoluut niet! Mannen die een kick-ass alienfilm verwachten komen van een oude kermis thuis, maar de doelgroep? Ik denk dat die positief verrast wordt!

 3. hetboekenik schreef:

  Ik heb het boek net uitgelezen, en daarom heb ik heel erg veel zin om de film te bekijken

 1. 3 februari 2016

  […] in Amsterdam Arena :D!Lisa van Leave no story behind was er ook (lees haar filmrecensie hier). We besloten om samen de film te kijken. Er was gratis drinken én popcorn, dus dat kwam helemaal […]

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.