Film: The Maze Runner

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Jiska schreef:

  Jaa!! Was zo leuk. Ik heb het boek niet gelezen (door dat iedereen zei dat het heel verschillend was).
  Het einde van de film (en dan echt het einde) zaten ze een een helikopter??!!! waarom in een helikopter? Dan hadden ze toch naar het midden van Maze kunnen vliegen en de rest kunnen redden??.
  Maar verder was het geweldig!!!

  • Lisa schreef:

   De films en boeken verschillen wel, maar ik vind ze nog wel redelijk overeenkomen! Deze film in ieder geval wel; bij de tweede film zijn al een stuk meer verschillen. (Van wat ik me zo kan herinneren.) Ik kan de boeken wel aanraden; ik vond ze echt heel tof! En omg, ik had over de helicopter niet eens nagedacht; je hebt gelijk :’)

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.