Filmrecensie: To All the Boys I’ve Loved Before

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Nog steeds geen Netflix hier dus ik ben weer helemaal niet mee. Maar ach, ik moet de boeken nog steeds lezen. So many books, so little time. Al is het de laatste tijd vooral Zo veel boeken, zo weinig energie.

 2. elmg-anneke schreef:

  Ik kan me van de boeken niet zoveel meer herinneren dus misschien was dat een groot voordeel. Ik vond de film fantastisch, maar wist dus ook helemaal niet meer wat wel en niet in het boek zat en wat ik zou moeten missen.
  Ik ga ‘m sowieso nog een keer kijken. <3

  • Lisa schreef:

   Ja, dat had ik ook inderdaad! Ik wist wel dat-ie het verhaal in grote lijnen volgde, maar ik kan je echt niet vertellen of alle momenten perfect verfilmd zijn. (Iets dat wat mij betreft niet eens nodig/mogelijk is, want het is een héél ander medium.) En same! Dit is echt zo’n heerlijke film om te kijken met een dekentje en thee <3

 3. dominds schreef:

  Deze film is zó leuk <3 de cast is ook geweldig. I <3 Noah

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.