Film: You’re Not You

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jessica schreef:

  Ik heb het boek ook nog liggen! De film heb ik in december al gezien, was inderdaad erg goed (had er ook een recensie over geschreven ^^). Het is inderdaad een stuk confronterender dat je het nu echt ziet in plaats van er ‘slechts’ over hoort door iets als een ice bucket challenge.

 2. elmganneke schreef:

  Ik zag de trailer in december en sindsdien wil ik de film al zien. Ik wist niet dat ‘ie al draaide! Maar ik ben zo slecht in naar de bios gaan. Ik heb al teveel films gemist de laatste jaren.

  • Lisa schreef:

   Haha, ik ken het! Ik wil altijd enorm veel films zien, maar uiteindelijk ga ik maar naar een héél klein aantal. Maar You’re Not You draait nog in de bioscoop, dus sla je slag zou ik zeggen 😉 Het is een aanrader!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.