Francesca Haig – Vuurpreek

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ik zie op de meeste blogs een gelijkaardige recensie verschijnen, dus ik denk dat ik deze toch maar ga skippen! Jammer, want dat van die alfa’s en omega’s lijkt me wel cool.

 2. zwartraafje schreef:

  Een blogtour vind ik leuk om te volgen, maar zo’n blogbom … Tja, blijkbaar heeft dat een averechts effect op me. Heel mijn newsfeed wordt letterlijk gebombardeerd én uiteindelijk klik ik het merendeel weg om er vervolgens één of twee te lezen.

 3. Daniëlle schreef:

  Ah, wat jammer! Ik heb het boek vorige week mogen ontvangen en ben er nu in bezig. Het concept lijkt me echt onwijs tof en ik hoop dat het boek voor mij wat meer gaat doen.

 4. Wat jammer dat hij jou ook tegen viel. Emmy was er ook al niet zo blij mee

 5. Jessica schreef:

  Ik vond het ook langdradig en had een verschrikkelijk langzaam leestempo, maar het concept met de tweelingen vond ik wel dusdanig interessant dat ik het wel een goed verhaal vind. Ik gaf het ook drie sterren :p

 6. Nynke-Boudien schreef:

  Ik doe ook mee aan de Blogtour en ik vind het altijd zo interessant om de recensies van andere bloggers te lezen haha.Wat jammer dat het boek je zo is tegengevallen. Zelf vond ik Vuurpreek wel heel tof, ik vond vooral het concept van de tweelingen heel origineel en het feit dat ze met hun leven aan elkaar zijn gelinkt. Ik vond het wel jammer dat het ontstaan van de Alfa’s en Omega’s niet echt aan bod kwam, want de geschiedenis lijkt me juist heel fascinerend, maar ik hoop dat dat in de volgende delen wel meer aan bod zal komen.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.