Gail McHugh – Tweestrijd

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. isabelle schreef:

  ik vind het een leuk ontspannend boek maar vraag me wel af wanneer het vervolg uitkomt

 2. Thyrze schreef:

  Oh no, ik keek best uit naar dit boek, maar als ik je recensie zo lees, vrees ik toch dat het een domper gaat worden. Die eerste quote ook! Niet mijn ding.

  • Lisa schreef:

   Het is denk ik een boek waar je van moet houden; alles ligt er lekker dik bovenop qua dialogen/gevoelens. De één zal er helemaal in opgaan, iemand anders (ik dus) vindt het vooral onrealistisch en gemaakt. Maar ik hoop dat-ie je positief verrast en je ‘m tof gaat vinden!

 3. elmganneke schreef:

  Grappig. Ik lees ook liever niet in de derde persoon. Terwijl ik dat vroeger echt het allerfijnst vond. Maar misschien heeft dat met leeftijd te maken? Verder lijkt me dit niet echt een boek voor mij. (Gelukkigmaarwantikhebnogzoveeltelezen.)

  • Lisa schreef:

   Ik moet ook zeggen dat ik in al die tijd amper boeken tegen ben gekomen die in derde persoon zijn geschreven. Ik heb het idee dat dat in YA/NA weinig voorkomt (of ik lees net de ‘verkeerde’ boeken, kan ook natuurlijk). Maar ik weet niet… ik vind het zo afstandelijk? Ik zou een boek er niet voor laten liggen, maar mijn voorkeur heeft het niet.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.