Gelezen in 2015

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Justine schreef:

  Leuk overzicht! Wat heb je veel boeken gelezen in 2015!

 2. Jessica schreef:

  Leuk overzicht! Zie dat je An Ounce of Hope al hebt gelezen, die kwam drie dagen geleden pas uit toch? Ben in elk geval erg benieuwd 🙂

 3. Daniëlle schreef:

  Haha, De 100 staat nog in mijn boekenkast om gelezen te worden. Ben benieuwd wat ik er van vindt! Leuk artikel, handig overzicht zo!

 4. Iris schreef:

  Ja Goodreads! Zo’n geweldige site, zou echt niet weten wat ik zonder moet.
  Enige minpunt is inderdaad dat ze rereads niet aangeven, maar heb daar een oplossing voor bedacht door zelf een boekenplankje aan te maken, per jaar. Zo kan ik toch min of meer bijhouden hoeveel boeken ik in totaal lees 🙂

  • Lisa schreef:

   Ah, wat slim! Ik ga in 2016 in een Exceldocumentje bijhouden hoeveel boeken ik koop/krijg/herlees, dus ik ga ’t eens op die manier proberen! Kan ik aan het einde van het jaar kijken hoeveel boeken ik nou daadwerkelijk heb gelezen/toegevoegd aan mijn kast. Lijkt me wel erg leuk om een overzichtje van te hebben!

 5. Ellis schreef:

  Hahaha. burn the books!

 6. zwartraafje schreef:

  Mooi samengevat. Daar ben ik zelf niet zo goed in waardoor het bij mij al snel een heel uitgebreid verslag wordt. 🙂 Net als vorig jaar heb ik ook een lijstje met tegenvallende boeken op de planning staan. Jammer genoeg zijn er naast favorieten ook steeds enkele tegenvallers. Gelukkig had het afgelopen jaar vooral veel leuke boeken voor me in petto.

  • Lisa schreef:

   Soms denk ik eraan om gewoon te stoppen met lezen als een boek me op mijn zenuwen werkt, maar dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen. Dus ach… slechte boeken herinneren me er mooi aan dat schrijven echt een kunst is :p

 7. hetboekenik schreef:

  Hihi, mijn minst populaire boek is maar door één iemand anders gelezen.

 8. twintigennogwat schreef:

  Wat een mooi overzichtje! Er staan enkele titels tussen die ik ook met veel plezier gelezen heb. En heb net een GoodReads account aangemaakt dus ik ga je in 2016 gezellig volgen 🙂

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.