Gelezen in februari

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. milk maid schreef:

    Het laatste boek dat ik in 2014 las (het is dus al iets langer geleden) was een erg bijzondere en mysterieuze dystopian; Anyone? van Angela Scott Daarna heb ik zeker nog wel een aantal goede boeken gelezen maar dit is er 1 waar ik nog regelmatig aan terug denk.
    Het boek dat me enorm tegen viel is Paranormalcy van Kiersten White. Het begin leek veelbelovend maar daarna zakte het niveau dusdanig dat voor mij de lol er al snel helemaal af was.

    • Lisa schreef:

      Wat leuk, ‘Anyone?’ ken ik nog niet! De synopsis klinkt enorm interessant, dus heb hem gelijk toegevoegd op mijn Goodreads. Hopelijk vind ik ‘m net zo goed als jou! Paranormalcy wil ik ook al een tijdje lezen, maar ik kom er steeds maar niet aan toe. Al komt het ook doordat ik het idee heb dat het verhaal héél cliché is.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.