Ik ga naar Londen en neem mee…

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Zwartraafje schreef:

    Bij mij is het ondertussen al meer dan 14 jaar geleden sinds mijn eerste en tot nu toe enige bezoek aan Londen. Ik wil er dolgraag nog een keer naartoe al is het maar om in een groot aantal boekenwinkels te gaan rondstruinen. Veel plezier, ik kijk al uit naar je verslag en aankopen die je daar ongetwijfeld zal doen.

  2. NerdyGeekyFanboy schreef:

    Veel plezier in Londen! Londen is zo leuk, ben in mei een dagje geweest πŸ™‚ Zeker een bezoekje brengen aan Camden Lock, echt een leuke markt voor fanboys/fangirls/boekennerds!

  3. elmganneke schreef:

    Londen. <3 Ik ben jaloers! Have fun.

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.