Ik ga naar Spanje en neem mee…

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. missesmee schreef:

  Toffe boeken neem je mee! Toch goed van je dat je Adem nog probeert te lezen, maak mij trots!

 2. Madelon schreef:

  haha, ik heb zaterdag een soortgelijk artikel over welke boeken er mee naar Spanje gaan xD

 3. RabbitBookz schreef:

  Liefde & Gelato neem ik ook mee naar Italië, net zoals Reboot! We zullen dus een paar dezelfde boekjes lezen! Veel plezier, geniet ervan!

 4. zwartraafje schreef:

  Leuke vooruitzichten dus. Zelf ben ik hier momenteel binnen aan het schuilen voor de hitte. Je zal me dus niet snel op het strand zien liggen maar gelukkig mag je boeken ook gewoon in de schaduw of zetel lezen. 🙂 Veel plezier daar in Spanje. Ik ben zelf nog niet in Barcelona geweest dus ik hoor nadien graag hoe het is meegevallen. 😉

 5. Jessica schreef:

  Veel plezier! <3

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.