Ik ging naar het Boekenfestijn en kocht…

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Joanne schreef:

  Wow, dat vind ik echt ontzettend knap. Naar het Boekenfestijn gaan en niets kopen. Wat een zelfbeheersing! Dat zou ik echt niet kunnen. :p

 2. Ilse schreef:

  Aww Lisa, wat jammer hé! Ik hoorde al van meer mensen dat het tegenviel dit keer. Ik vond het zelf ook wel een beetje. Kan me voorstellen dat je die bundel wilde hebben van Gayle. Die gaat nu natuurlijk ook vrij hard omdat deel 1 bijna (of al?) in de bios draait. Ik heb zelf 4 boeken gekocht, terwijl ik er eerst 10 in m’n mandje had liggen. En op Manuscripta heb ik ook nog 4 boeken vergaard. 1 gekocht, 2 gewonnen en 1 gekocht in de boekhandel.

  • Lisa schreef:

   Ah, mooie buit! Ben zelf niet naar Manuscripta geweest omdat ik niet zo van de Nederlandstalige boeken ben, maar ik ben wel heel nieuwsgierig gemaakt door alle positieve geluiden! Ja, dat is inderdaad de reden dat ik ‘m zo graag wou scoren bij ’t Boekenfestijn, want ik wil ‘m graag lezen voordat de film in de bios komt. En ze staan al een tijdje op mijn TBR, dus als ik ze goedkoop kon scoren, dan was ik sowieso blij geweest 😉

   • Ilse schreef:

    En die is vaak een stuk goedkoper dan gewone versie! Hmm… Maar ik denk niet dat je die wil, want hij is natuurlijk in het Nederlands. Maar hé, zijn de Engelstalige nu niet ook goedkoper dan? Want de film draait al in het buitenland, geloof ik. En anders bestel je ‘m toch in je boekhandel? Of vraag je na hoeveel het kost bij hen. =)

    • Lisa schreef:

     Ja, ik ga hem denk ik een keertje bestellen via The Book Depository! Ik mag nu van mijzelf even geen boekjes kopen, dus ik moet nog even wachten haha!

     • Ilse schreef:

      Begrijpelijk! Ik spaar nu ook weer voor het volgende festijn, eigenlijk. Ook al ben ik voorlopig niet van plan te gaan. Misschien in januari weer in Rotterdam. 😉 Met de boeken die ik heb gekocht (zie post xD) kan ik wel weer even voort. 😉

 3. Zwartraafje schreef:

  Jammer dat het zo’n teleurstelling werd. Ik begrijp je echter wel hoor. Zelf ga ik al jarenlang naar het Boekenfestijn, dus ik heb nog de periode meegemaakt waarin de boeken echt heel laag geprijsd waren. De laatste jaren is dat jammer genoeg niet meer het geval, al zijn de Engelstalige boeken wel nog voordelig. Alleen schommelt het aanbod daar dan weer van. Je hebt wel een leuk gratis boek kunnen meenemen, want daar heb ik de laatste keren zelfs niets gevonden dat ik zelf leuk vond. En toch … ik kijk alweer uit naar de volgende editie in mijn buurt. Ik vind het nu eenmaal veel te leuk om op zoek te gaan naar leuke koopjes.

  • Lisa schreef:

   Haha, ik heb precies hetzelfde! Ben nu dan wel een beetje teleurgesteld in ’t aanbod, ik kijk nu alweer uit naar de volgende keer. (Redelijk) goedkope boeken: je kan er gewoon niet NIET naar uitkijken. Ik heb zelf de periode gemist waarin de boeken écht goedkoop waren, maar ik merk nu al (ik ben er nu 4 keer geweest, denk ik?) dat de prijs steeds een stukje hoger wordt! Komt denk ik omdat ze steeds meer reclame maken.

 4. Ellis schreef:

  Jammer! Maar wel goed voor de portemonnee. Ik ben expres niet gegaan omdat ik al zo veel kocht op de uitmarkt

  • Lisa schreef:

   Precies! Ik mag van mijzelf een keertje een grote bestelling plaatsen bij The Book Depository om de pijn een beetje te verzachten 😛 Ik ben juist expres niet naar de Uitmarkt gegaan omdat ik naar het Boekenfestijn zou gaan haha!

 5. Waaat? Met niks thuiskomen van een Boekenfestijn? Je moet me eens leren hoe je dat doet, want mij lukt het niet 😀 Je actieboek ziet er wel nog leuk uit! Hopelijk hebben ze die volgende maand ook nog 🙂

  • Lisa schreef:

   Haha, ik weet, erg hè? Snap er ook echt niks van! Baal er stiekem wel een beetje van, omdat hij pas volgend jaar september weer in Utrecht is. Hopelijk vind ik ’t assortiment dan wat toffer! Ik was trouwens niet de enige met een slechte buit: mijn boekbuddy haalt meestal minimaal 20 boeken en had er dit keer maar 3! Ik duim met je mee dat het actieboek er volgende maand nog ligt!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.