Ik ging naar het Boekenfestijn in Nieuwegein en kocht…

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Lieke schreef:

  Holy moly wat een super gave buit! En ook echt complete series, wauw!

  • Lisa schreef:

   Ja, twee complete series binnenhalen (waarvan één serie bestaat uit zoveel boeken!) had ik dus écht niet verwacht haha! Hele leuke verrassing!

 2. zwartraafje schreef:

  Gek eigenlijk hé, dat er bij de ene editie niets te vinden is én je enkele maanden later dan plots weer superveel leuke boeken in je mandje kan stapelen. Ik ben nu alvast aan het duimen dat het aanbod in Antwerpen even goed zal meevallen als vorig jaar vermits de editie in Mechelen nogal tegenviel.

 3. Jessica schreef:

  Ik vind het aanbod in Leeuwarden altijd best tegenvallen, dus hoop dat het dit jaar (begin april) eens een keer anders is en dat ze een geweldig aanbod Engelse boeken hebben :D. Het is het enige boekenfestijn bij mij in de buurt :p

 4. boekenwormmam schreef:

  Throne of glass is echt heel erg goed!!!

 5. Alma schreef:

  Je hebt een aantal juweeltjes in je mandje weten te gooien.
  Heel veel lees plezier ermee!!

 6. Nynke-Boudien schreef:

  Mooie buit! In Rotterdam was het aanbod Engelse boeken niet zo groot, ik heb toen in elk geval niets mee naar huis genomen.

  • Lisa schreef:

   In Utrecht was het aanbod laatst ook zodanig klein dat ik met niks thuiskwam! Het is nu al twee keer dat het aanbod in Nieuwegein erg tof is, dus misschien heeft het ermee te maken dat het hoofdkantoor dichtbij zit?

 7. Lilian schreef:

  Wauw, heel die TMI haha. Misschien moet ik ook eens in die serie beginnen..

 8. zonenmaan11 schreef:

  Ik heb heel erg zitten twijfelen om toch te gaan, juist omdat iedereen riep dat Engels weer veel beter was.. Maar alle foto’s die ik langs zag komen, waren van boeken die ik toch al heb. Dus tja.. hm.
  De cover van het tweede deel van Unearthly, Hallowed, is het ook in die uitgave, deel drie helaas niet. #zelfdeprobleem.

 9. elmganneke schreef:

  Wauw dat zie je echt niet vaak dat er zoveel boeken van een serie op het Boekenfestijn liggen! Goede buit zeg!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.