Ik heb een lees- en blogdip en dit artikel is het (nutteloze) gevolg

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. zwartraafje schreef:

  Zoals je ongetwijfeld wel merkt aan deze late reactie … bij mij wil het lezen nog altijd niet goed lukken. Het bloggen daarentegen is geen probleem. Nu ja, ik heb massa’s ideetjes en af en toe voldoende energie om die om te zetten in blogposts. Jouw blogpost vond ik trouwens super leuk om te lezen. Dankzij jouw fangirl-momentjes ben ik benieuwd naar Lucifer. Maar één: ik heb geen Netflix, twee: ik heb dit jaar nog maar amper naar series gekeken en drie: wanneer ik eindelijk het 12de seizoen van Supernatural in mijn handen heb komt daar wsl verandering in én moeten alle andere zaken even wijken. 🙂 Gisteren kwam hier het nieuwe kookboek van Ella Mills toe, binnenkort kan ik dus weer wat nieuwe veganistische recepten proberen. De vegetarische salade die ik deze week uitprobeerde uit het nieuwe boek van Jamie Oliver vond ik super. Gekookte granen, gebakken wortels, fetakaas, verse munt en granaatappelpitten. Ik had echt niet verwacht dat dat zo lekker zou zijn.

  • Lisa schreef:

   Zo stom dat jij er ook last van hebt 🙁 Ik begin nu langzamerhand iets meer te lezen, maar het is nog altijd om te janken. Ik heb toevallig vandaag een boek besteld waar ik héél benieuwd naar ben, dus ik hoop dat die mij er een beetje uit kan trekken!

   En je moet Lucifer eeeeeeeeeeeecht kijken! Maar wordt inderdaad wel wat moeilijk als je geen Netflix hebt 😛 Supernatural ben ik ook ooit mee begonnen, maar vond het op een gegeven moment wat creepy worden en toen ben ik ermee gestopt, haha.

   • zwartraafje schreef:

    Tja, door de herfst is het hier ondertussen nog wat erger. Dan beginnen mijn gewrichten en spieren te blokkeren en verkrampen en wordt het op de duur gewoon al moeilijk om een boek vast te houden of een comfortabele leeshouding te vinden.

    Misschien moet ik het eens met een LeviOsa-spreuk proberen én dan nog een andere bedenken om de bladzijden om te draaien wanneer ik zo ver ben. 🙂

    Ze komen idd vaak in creepy situaties terecht maar gek genoeg voel ik me beter na een dosis Dean, Sam en Cas. Oei, misschien betekent dat dat ik zelf ook creepy ben.

 2. elmganneke schreef:

  Ik merk steeds vaker dat ik alles om het schrijven van een blog heen wel lastig vind. Tijd vinden om mooie foto’s te maken bijvoorbeeld. En dat zorgt er dan voor dat ik minder zin heb in het bloggen zelf.

 3. dominds schreef:

  Dit soort blogposts tussendoor vind ik ook erg leuk om te lezen 🙂 Ik ben erg benieuwd naar Lucifer, ik wil binnenkort ook aan die serie beginnen. Wat knap dat je minder vlees eet, ik eet ook al een tijd nauwelijks vlees, dus die receptjes komen zeker goed van pas! Ik kijk uit naar je interview met Sophie Jackson!

  • Lisa schreef:

   Ah, dat is wel heel fijn om te horen. Thanks Do! <3 Misschien moet ik gewoon eens wat vaker een kletsberichtje hier neergooien. En AAAAAH, Lucifer! Laat me weten wat je ervan vindt, mocht je 'm gaan kijken. (And I'm totally your girl if you want to fangirl ?)

   En wat goed! Hopelijk vind je de recepten lekker <3

 4. judithblogtsolo schreef:

  Soms moet je het ‘verplichte’ loslaten om iets weer leuk te vinden! Ik hoop dat het je snel lukt om het bloggen en lezen weer op te pakken en vooral het plezier er in vindt. 🙂 Ik kijk uit naar het interview met Sophie.

  • Lisa schreef:

   Thanks Judith <33 Ik duim mee! Het gaat al de goede kant op, want ik heb én een recensie neergepend én een boek uitgelezen. Ik zorg ervoor dat het interview met Sophie sowieso deze week online staat 😀

 5. Nancy schreef:

  Wat een heerlijke blogpost is dit!
  Je komt gewoon eerlijk voor je gevoelens uit en daar is niets mis mee.
  Je blogpost blijft de typische Lisa-stijl hebben waardoor ik het graag gelezen heb.
  Lucifer staat op mijn lijst om te bekijken, maar misschien geef ik het dankzij jou vandaag wel al een kans.
  Geniet van je vrije tijd en het lezen en bloggen komt wel 🙂

  • Lisa schreef:

   Ah Nancy, je bent te lief <3 Dankjewel! En ja, je moet het écht kijken. Het is zo geweldig. (Klein nadeel: als je eenmaal begint met kijken, is de kans groot dat je het gaat bingewatchen, haha.)

 6. Annemieke schreef:

  Een babbel blog is ook leuk. 😉 Wat leuk dat je Sophie al zo lang volgt en haar dan mag interviewen. Echt super leuk. Ik zal je wat van mijn blog energie sturen, haha.

  • Lisa schreef:

   Haha, het heeft gewerkt, want ik heb net mijn eerste recensie in weken geschreven. HOEZEE! En ja, enorm tof; zowel dat zij het tot gepubliceerd auteur heeft geschopt én dat ik dan ook nog eens de mogelijkheid krijg om haar te interviewen <3

 7. Veronique schreef:

  Nee joh! Leuk een praat en babbelbartikel.. Coooool dat interview!!! ? heel tof!!

 8. Anouk schreef:

  Ik vind het eigenlijk wel een gezellige update! Ik ben nog op zoek naar een serie om te kijken na Please Like Me, dus misschien ga ik Lucifer wel proberen 🙂 Verder supergoed dat je minder vlees eet, ik eet nu iets meer dan vier maanden volledig vegetarisch en dat bevalt me helemaal prima. Er zijn zoveel lekkere alternatieven! Ik vind het stamppotje van zoete aardappel van chickslovefood enorm lekker, en de producten van De Vegetarische Slager zijn echt een aanrader. Verder ben ik ook heel benieuwd naar je interview met Sophie Jackson!

  • Lisa schreef:

   <333333 Ja, doen! Het is zo geweldigprachtigleuk. En wat goed dat je volledig vegetarisch eet! Ik hoop daar ook op een gegeven moment over op kunnen te stappen. Ik merk dat vlees mij nu al een beetje tegen begint te staan, dus hopelijk zet dat door!

   Het stamppotje ziet er lekker uit, dus die ga ik volgende week eens proberen. Thanks! (Alles met zongedroogde tomaten erin zorgt bij mij al voor een +1, haha.) De vleesvervangers van DVS moet ik nog proberen, maar daar blijf ik nu nog even bij vandaan aangezien ik het wat prijzig vind. Die ga ik -denk ik- proberen als ik helemaal vegetarisch ga, zodat ik een fijne vervanger heb mocht ik de textuur van vlees missen!

 9. Thyrze schreef:

  Heeel herkenbaar dit! Soms lukt het nou eenmaal even niet: gewoon een stapje terug doen en dan komt het vanzelf wel. En tot die tijd: LUCIFER <3

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.