Ilona Andrews – Op de grens

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Jiska schreef:

  Ik ben net (echt op pagina 15 ofzo) begonnen in het boek en ik vind het nog wel lastig om de personages voor me te zien. (Haar broertje is als kat ofzo geboren??) Ik vind het nogal onduidelijk in het begin. Ik hoop dat dat naarmate ik verder kom dat dat weg is.

  • Lisa schreef:

   Haha, klopt! Het begin is wat verwarrend, maar het wordt naarmate het verhaal vordert allemaal goed uitgelegd, dus ik denk dat je het vanzelf beter gaat snappen! Veel leesplezier <3 Laat me weten wat je ervan vind als je 'm uit hebt 😀

 2. verhaalverliefd schreef:

  Door jouw leuke recensie word ik wel heel benieuwd naar dit boek! 😀

 3. Vivian schreef:

  O nu word ik toch wel benieuwd! Ik ben ook zó klaar met die zwakke vrouwen…

  • Lisa schreef:

   Als tiener had ik er totaal geen problemen mee, maar ik merk dat het mij met de jaren echt tegen is komen te staan! Misschien omdat ik mij nu realiseer dat het hele damsel-in-distress-gedoe heel problematisch is. Natuurlijk mag het hoofdpersonage geholpen worden door een vent, maar ze moet er niet 100% op vertrouwen.

 4. zonenmaan11 schreef:

  Ik vind het ergens wel jammer dat boek twee over andere personages gaat, maar ik ben wel erg benieuwd. Ik vind urban fantasy vooral gewoon heel erg leuk omdat het zich in deze wereld afspeelt en daarom pak ik ook NA titels als Op de grens ook graag op, terwijl je me met contemporary NA niet snel warm zal maken.

  • Lisa schreef:

   Ja, ik vond ’t in het begin ook jammer! Maar daarna vond ik ’t eigenlijk wel fijn, want het boek sluit prima af en ik hoef nu niet nagelbijtend te wachten op het vervolg. Al zou ik wel heel blij worden van meer Rose en Declan.

 5. Patricia schreef:

  Ik heb het boek ook gelezen en Op de grens heeft mij ook blij verrast. Na het einde wilde ik eigenlijk nog meer lezen! Ook verrassend dat er vervolgden zijn waarin het over andere hoofdpersonen gaat. Ik heb wel ergens gelezen dat er een personage uit Op de grens terugkomt in één van de vervolgdelen. Ben benieuwd. Het tweede deel Tussen twee vuren verschijnt al in september, dus we hoeven niet al te lang te wachten 😉

  • Lisa schreef:

   Oeh, echt? Dat vind ik leuk om te horen! En jaaaaa, ik ga echt ongeduldig afwachten tot september. Ben zo benieuwd naar Tussen twee vuren <3

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.