Interview: Jennifer L. Armentrout over haar boeken en het daten met personages

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Yolande schreef:

  Wat leuk dat je het met ons deelt! En wat goed dat een groot deel van de vragen van jouw hand komen, lijkt me erg tof om haar gesproken te hebben.

  • Lisa schreef:

   Ik heb haar helaas niet gesproken! (Maar hé, maybe someday!) We konden vragen naar de uitgever mailen en Jennifer beantwoorde een deel vervolgens in het filmpje. Maar nog steeds erg tof! En één voordeel: ik kon niet met mijn mond vol tanden staan; dat was gegarandeerd gebeurd als ik haar wel ‘echt’ had gesproken 😛

 2. Vivian schreef:

  Wat tof! En mooie antwoorden ook, ik hou ervan als je hierdoor een beter kijkje in het schrijven krijgt.

 3. Madelon schreef:

  Ik vond in het filmpje d’r hond echt zoooo leuk! xD

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.