J.M. Darhower – Grievous

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Dit klinkt best tof! Ik lees niet vaak New Adult, maar jouw recensies over NA-boeken maken me steeds enthousiaster, haha. 🙂 Ik hoop stiekem dat dit boek in het Nederlands wordt vertaald, dat zou top zijn. Inclusief die fijne cover, HALLO ZEG.

    • Lisa schreef:

      YAY! Dit is niet helemaal NA (iets volwassener), maar desondanks wel een fijn boek voor NA-lezers die een boek zoeken met meer spanning en een wat duistere invalshoek. (Of lezers die gewoon van romantiek houden met ietwat verknipte personages en een vleugje misdaad.)

      Alles van Darhower is echt zó tof. Ik hoop ook dat-ie vertaald gaat worden, maar ben bang van niet 🙁

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.