James Dashner – De doodskuur

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Mirthe schreef:

  Ik ben ook helemaal fan van de serie en ik vond de doodskuur opzich wel goed maar er miste heel veel. Het was vooral vechten en verzetten en de leukste personages gingen dood. Het vreemdste vind ik nog dat de beschrijving op de achterkant van het boek volgens mij echt niet klopt. Er is toch helemaal geen laatste proef?

  ik vind je blog erg leuk trouwens 🙂

  • Lisa schreef:

   Er is wel een laatste proef! Alleen die is niet zo overduidelijk aanwezig als in de vorige boeken. SPOILER Het is het moment dat Thomas teruggaat naar Wicked om geopereerd te worden! 🙂 EINDE SPOILER

   En superlief, dankje <3 Heel leuk om te horen!

 2. elmganneke schreef:

  Ik lees je recensie niet, bang voor spoilers. Maar ik ben ZO benieuwd. :D:D:D

  • Lisa schreef:

   Haha er staan geen spoilers in hoor, maar slim dat je hem alsnog niet leest! Heeeeeeel veel leesplezier, hopelijk vind je ‘m net zo leuk als ik!

 3. amandasturm2014 schreef:

  Ik heb pas het eerste deel uitgelezen en die vond ik erg leuk! Ik ga heel snel het tweede deel lezen en dan deze.

  • Lisa schreef:

   Wat fijn dat je De labyrintrenner zo leuk vond! Ik ben erg benieuwd naar wat je van de volgende twee boeken vind, ik vond ze héél tof. Veel leesplezier <3

 4. Ik HAATTE dit einde zo hard :’) De prequel ga ik wel nog zeker lezen!

  • Lisa schreef:

   Haha, ik las het op Goodreads ja! Ik vond het einde juist heel logisch (al had ik het niet verwacht!) en tof. Maar stiekem hoop ik nog wel dat er een vervolg komt, want dat kan prima. But first: de prequel lezen, whooo!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.