James Dashner – De moordopdracht

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Angela schreef:

  Wat een goede recensie!
  Het is een enorm gaaf boek inderdaad en ik ben het helemaal met je eens, (SPOILERALERT!!!!) maar Teresa komt wel iets vaker dan ‘kort’ voor. Ik weet niet of je het al wist, maar Deedee is Teresa.

 2. Renée schreef:

  Ik moet dit boek nog altijd uitlezen, ik ben halverwege ergens blijven haken door drukte en daarna niet meer opgepakt.

 3. Nynke-Boudien schreef:

  Klinkt goed, ik wil dit boek zeker gaan lezen. Ik vond deel 1 van De Labyrinthrenner enorm goed, maar deel 2 en 3 vond ik toch minder spannend. Ook al zat er wel een goed einde aan, toch was het verhaal voor mij nog niet helemaal klaar.

  • Lisa schreef:

   Ben heel benieuwd naar wat je van dit boek vindt! Ik vond de Labyrintrenner trilogie echt geweldig en ik keek daardoor ook echt enorm uit naar De moordopdracht. Ook vond ik ’t wel leuk dat dit boek een prequel is en geen vervolg, want stiekem vond ik De doodskuur ’t verhaal wel mooi afsluiten!

Laat een reactie achter (want dat maakt mij blij!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.